måndag 7 juli 2014

Europa Park 2014

Så, istället för att åka till en av de lite större städerna på Franska Rivieran, fick ju M idén att vi bilade den dagen, då det ändå var mulet, och sedan gick på Europa Park dagen efter. Sagt och gjort. Vi packade ina alla våra saker i bilen, lämnande nycklarna och vinkade Hej då till La Ciotat. Sedan åkte vi bil hela vägen upp till Rust, från kl 12.30 till 20.00 ungefär. Kom fram lagom till Tyskland vunnit sin match mot Frankrike. Vi gick en sväng och åt mat och sen bäddade vi ner oss. M har en fantastisk förmåga att välja väldigt bra boenden och vi sov som prinsar hela bunten.
 
Så här kommer nu en bildbomb från Europa Park.
Vilken ställe alltså. Jag är så imponerad!! Så fina miljöer, hela parken är uppdelad i olika delar av världen. Vi började i Scandinavium och jobbade oss sedan fram :-)
Så här i efterhand önskar jag att vi hade haft två dagar på oss. Vi hann ändå åka mycket (regn från och till hela dagen kanske var anledningen) men hade önskat se alla shower och njuta mer av omgivningarna.
 Jag är otroligt imponerad av att Liam vågade sig upp i denna med sin pappa!
 Wodan (typ som Balder) åkte vi alla fyra. Lite väl magstark för Alvin kanske, men han fixade det!
 Galning
 De hade byggt en helt enorm Arthurvärld!!
Den var helt fantastisk, och det är en av delarna jag önskade att vi utforskat mer. Men det var så sjukt mycket folk just här och karusellen där inne, var det en timmes kö till, vilket vi kände att vi inte ville spendera för att istället missa någon av de andra bergbanorna.
Liam tvinga upp mig i denna. Herregud alltså!
 Här inne körde vi vår sista bergbana, som gick hela tiden inne i denna kulan.
Helt mörkt till en början, och sen bara en massa neonljus. Läskigt när man inte vet vart man ska. Men cool.
MYCKET bra dag!
 
Efter det körde vi bil mellan 16-21 ungefär. Dags för nästs hotell och sömn.
Igår körde vi bil från 9.30 till 16 typ, sen åkte vi färjan från Frederikshavn till Göteborg och har sovit i Gbg inatt. Så nu är vi här. Och ska vara här hela dagen och en natt till.
Imorgon väntar bilåkande hem. Stopp i Jönköping för hämtning av nya bilen också!
 
Lite vemodigt att denna resa är slut, men samtidigt skönt att komma hem.
Min M är fantastisk på såna här överraskningar. Vilket jobb förstår ni, att planera allt detta själv, sen köra alla milen själv. Jag har inte kört nånting. Han är underbar! Tack!!

Inga kommentarer: