lördag 18 augusti 2012

Lördagen kom...

... Och lördagen gick! Det känns inte som vi gjort ett enda dugg, mest för att vi bara varit hemma. Men det har vi ju. Hur kan man inte göra någonting när man har två huliganer hemma?! ;-)



Så det här blir ett hederligt gammalt "Dethärharvigjortidag"-inlägg...
Förmiddagen hände inte så mycket. Vi kom igång ganska sent. Käkade lunch tillsammans och grabbarna tittade på en film då det är så himla trist väder ute. Martin kom hem från golfen runt ett-halv två typ. Vi bestämde oss för att sätta upp Liams fototapet som han valt själv, så det gjorde vi. Sen gick alla tre boysen och handlade lördagsgodis osv medan jag lagade middag. Testade ett nytt laxrecept dom vart riktigt gott faktiskt, med färskpotatis och gräslökssås till. Efter det fick grabbarna sitt godis och tittade på en film. Jag röjde undan i köket och gick sedan till gymmet. En halvtimme på löpbandet som vanligt och en halvtimme styrka. Hade även idag problem med krampkänning i vaderna när jag sprang. Surt!! Har dessutom de senaste två gångerna nu vart så nedrans seg i hela kroppen. Ingen gaist om ni förstår. Tråkigt. Man ger ju nästa upp när det känns så....
Well, när jag kom hem, hade M lagt båda pojkarna i sängarna sina och nu har vi slängt upp fötterna på soffbordet med lite gott framför oss och en film på TV:n. Het ok lördag ändå ;-)

Inga kommentarer: